Frågor om Corona viruset

solar panels on roof

Otovo och corona

Uppdaterad: 9:e Juni 2020 kl 23:00
Vi befinner oss i en unik och allvarlig händelse som påverkar individer och samhälle. Vi på Otovo stödjer de åtgärder som vidtas för att begränsa spridningen och konsekvenserna av viruset. Som ett minimum följer vi regeringens och folkhälsomyndighetens riktlinjer på alla våra kontor för att ta hand om människor och bidra till bättre tider.
Denna sida behandlar hur Otovo och våra installatörer kommer att fungera för dig under denna period och syftar till att svara på de vanligaste frågor just nu.
Hur är det med utrustning?
Utrustning för installationen levereras vanligtvis genom internationella värdekedjor och delar tillverkas över hela världen. När coronavirus härjade i Kina var det mindre produktion av solpaneler, men vi kan nu generellt leverera utrustning som normalt.
Hur är det med installatörerna?
Otovo har mer än 200 lokala installationsföretag i hela Europa som installerar solpaneler på våra kunders tak. De kan vanligtvis installeras som normalt, och tar nödvändiga åtgärder.
Väntar du på installation?
Om installationen är precis runt hörnet och du är i karantän eller inte vill att installatörer kommer till ditt hus - kontakta din Otovo Project Manager eller sol@otovo.se
Funderar du på att köpa?
Om du vill köpa solpaneler till ditt hus erbjuder Otovo priser och erbjudanden online utan hembesök. Våra anställda arbetar hemifrån med digitala verktyg och kan hjälpa dig att hitta ett bra solprojekt baserat på era takförutsättningar.
Installationen sker till största del på ditt tak. Om du av någon anledning vill göra installationen senare så kan du välja ditt eget datum.
Att köpa solceller är fortfarande möjligt, det sparar fortfarande pengar och hjälper fortfarande världen!
Min sida
Otovo-bloggen
PersonuppgifterVåra villkorLeasingvillkor

© Otovo AB 2023