Solceller utan att lägga ut en krona!

Med leasing av solceller är det lättare än någonsin att producera egen el

solar panels on roof

Vi på Otovo ger dig möjligheten till att utnyttja solens energi utan att lägga ut en krona. Genom att välja leasing får du en splitterny solcellsanläggning på ditt tak, som vi både övervakar och fixar om det skulle uppstå ett fel, helt kostnadsfritt. Detta är ett fantastiskt alternativ för dig som önskar att testa hur livet med grön ström är före ett eventuellt köp, och för dig som önskar kostnadsfri service och underhåll genom hela leasingperioden.

Du har möjligheten till att leasa solceller

Många är redan bekanta med leasing, exempelvis av bilar, som man kan vara rädd ska falla i värde eller innebära underhåll. Till skillnad från vanlig leasing av bil, sker själva leasing av solcellerna utan någon form av kontantinsats eller delbetalning.

I tillägg så har du grönt ROT-avdrag på cirka 9% på månadskostnaden!


Otovo logo

Se hur mycket du kan spara med solceller

All installation och service är inkluderat i månadskostnaden

All installation och service av solcellerna hanteras av våra certifierade installatörer och är inkluderat i månadskostnaden , som startar från 249 kr i månaden. Det enda du behöver äga är ett hustak som det går att montera paneler på.

Vi övervakar din solcellsanläggning och skickar dig information om vi skulle upptäcka fel. Genom Otovo-appen hittar du också information om anläggningens prestanda, påverkan på miljön och annan intressant information om din anläggning.


Stor flexibilitet med leasing - ändra eller köp ut anläggningen när som helst

Leasing av en solcellsanläggning leder leder till stor flexibilitet, som är positivt för dig som vill testa konceptet före ett eventuellt köp, och dig som önskar kostnadsfri service och underhåll.

Anläggningen du leasar kan du välja att köpa ut när som helst, utan några dyra avgifter. Varje månad av din leasingperiod arbetar du också in en bonus. Din lojalitet blir belönad, och bonusen blir högre med tiden. Bonusen gör att anläggningen blir billigare och billigare att köpa ut.

Ändring av storleken på anläggningen är också en möjlighet för dig som leasar. Skulle du önska att lägga till fler paneler under leasingperioden är det inga problem. Allt takägaren behöver göra är att betala för installationskostnaderna, resten löser vi.

Låter leasing som ett bra alternativ för dig? Kolla upp ditt tak nu för ett prisförslag.

Otovo logo

Se hur mycket du kan spara med solceller

Min sida
Otovo-bloggen
PersonuppgifterVåra villkor

© Otovo AB 2022