Premium solcellspaneler på en helt ny nivå!

Testa ditt tak

solar panels on roof

Nu uppgraderar vi våra mest populära solcellspaneler, som vi kallar Premiumpaneler, från 320 till 360 Watt. De nya Premiumpanelerna ger den bästa balansen mellan pris, prestanda, tekniska egenskaper och estetik.

I Otovo eftersträvar vi att erbjuda de bästa produkterna till marknadens mest konkurrenskraftiga pris. 2018 införde vi begreppet “premiumpaneler”, som snabbt blev våran mest sålda produkt. Nu ökar vi effekten på premiumpanelerna från 320 till 360 Watt, samtidigt som vi ser minimala ändringar i pris på plattformen efter ändringen (Otovo plattformen består av runt 300 lokala certifierade installatörsfirmor som kontinuerligt uppdaterar sina priser för ditt hus). Denna ändring betyder i genomsnitt hela 12,5% mer solel för pengarna.

När du väljer Otovos nya Premiumpanel med 360 Watt får du snygga solcellspaneler med helsvart utseende. De nya panelerna har halvcells-teknologi, och det är precis som det låter som, solcellspanelen är delat i två. Jämfört med en standardpanel har dessa dubbelt så många halvceller, du kan därmed halvera strömmen, men samtidigt upprätthålla spänningen i panelen genom att dela den i två delar. Premiumpanelen är mindre känslig för skugga, nedfall av löv från träd och ger förbättrade prestanda i svagt ljus.

Till lanseringen av de nya Premiumpanelerna har Otovo ingått ett samarbete med FuturaSun, en av världens ledande producenter av solcellspaneler. Samtidigt som vi uppdaterar effekten på Premiumpanelerna inför vi samtidigt nya och strängare kvalitétskrav till våra producenter. Alla producenter vi använder värderas utifrån ekonomisk hållbar utveckling, miljöavtryck och hållbarhet, samt sociala rättigheter i produktionen, i tillägg till produktkvaliteten.

Solceller är både socioekonomisk, framtidsinriktat och långsiktigt. När du ska köpa en solcellsanläggning till ditt hus investerar du i lokal produktion av förnybar och hållbar energi för mer än de kommande 25 åren. Med Otovos Premiumpanel på taket kan du vara säker på att du har gjort ett tryggt och gott val som säkrar att ditt tak har de allra bästa solcellspanelerna, både idag, imorgon och lång tid framöver.Otovo logo

Se hur mycket du kan spara med solceller

Min sida
Otovo-bloggen
PersonuppgifterVåra villkor

© Otovo AB 2022