Solceller i Stockholm - få offert idag!

För att installera solceller i Stockholm behöver du bara söka på din adress nedan - du får offert gratis, snabbt och enkelt.

Utmärkt

solar panels on roof

Därför bör du välja Otovo

Du får komponenter av högsta kvalitet

Du får en certifierad och lokal installatör med högst betyg och lägst pris

Du får välja mellan att köpa eller leasa solceller

Otovo är ett välrenommerat företag som finns i 7 olika EU-länder

Så här fungerar det

 • Hus med platsnål
  Utforska ditt taks förutsättningar för solceller

  Lägg in adressen och välj takyta så räknar vi ut solpotential, vad installationen av solceller kostar och vad du kan spara.

 • Beställ och anpassa online
  Anpassning och erbjudande

  Tillsammans anpassar vart och hur många solpaneler du behöver för bästa utseende och effekt samt finner ett passande installationsdatum.

 • Solpaneler är installerade på ditt hus
  Leverans och inkoppling

  Vi ordnar med allt före, under och efter installationen. Du kan följa processen på Min sida.

 • Få den bästa garantin med Otovo
  Billig och ren ström över 25 år!

  Solcellerna producerar ren och billig ström i minst 25 år. Du får betalt för den el du inte använder själv. Välkommen till framtiden!

Solpaneler på många tak i Stockholm

Av cirka 66 000 nätansluta solcellsanläggningar i Sverige finns över 8200 i Stockholms län. Det motsvarar 12% av det totala antalet solcellsanläggningar i landet. På Otovo har vi lokala installatörer över nästan hela riket, men Stockholm är en av de regioner där vi levererar allra flest solcellspaket. Anledningen är, förutom befolkningstätheten, att förhållandena för solenergi och solceller är gynnsamma i Stockholms län.

Procentuell ökning 2020

Under 2020 installerades rekordmånga solcellsanläggningar i Sverige - ca 22 000 fler än i 2019. Merparten av dessa var mindre anläggningar med en effekt upp till 20 kW avsedda för småhus. I denna kartan kan du se hur stor ökningen var per kommun i hela Sverige. I merparten av Stockholms läns kommuner har ökningen i antalet solcellsanläggningar varit över 75% och i vissa fall så hög som 150%.

Sök på din adress här!

Några av våra kunder i Stockholms län

Otovo har sedan starten sålt över 5000 solcellsanläggningar i Skandinavien, och många av dem återfinns i Stockholms län. Nedan kan du läsa mer om några av dem.

Pontus solcellsanläggning i Nacka

En kund som vi intervjuat är Pontus som bor i Nacka. Du kan läsa mer om hans historia här.

Leifs solceller i Norrtälje

En annan kund som vi också spelat in en intervju med är Leif Berglund i Norrtälje, Stockholms län. Leif var så nöjd med Otovo och sina solpaneler att han faktiskt installerat i ytterligare en omgång efter att vi spelade in materialet. Läs mer om Leif här.

Michael i Upplands Väsby

Michael installerade solceller genom Otovo under sommaren, och använder dem bland annat för att värma upp sin pool dagtid. Se hela kundcaset här.

Testa ditt tak för solceller

På mindre än en minut kan du ta reda på hur mycket el du skulle kunna producera om du installerar solceller på ditt tak! Skriv in din adress här och få en kalkyl direkt. Där framgår också hur mycket pengar du kan spara, och hur snabbt anläggningen blir lönsam. Dessutom slipper du leta efter företag som installerar solceller, vi hittar automatiskt den billigaste och bästa installatören.

Vilka är vi på Otovo

Vi har gjort en film som förklarar vilka vi är och varför solceller är lönsamt, nu och i framtiden.

Läs mer
Min sida
Otovo-bloggen
PersonuppgifterVåra villkor

© Otovo AB 2022