Solceller på taket

När du hyr solceller behöver du inte investera en enda krona.

Till skillnad från andra leasingprodukter som exempelvis privatleasing av en bil så behöver du som kund inte betala någon deposition eller delbetala solcellsanläggningen.

Grönt ROT-avdrag för solceller - vad gäller?

Nu ersätts det tidigare solcellsstödet, som innebar att villaägare kunde få 20 procent i bidrag vid köp av solceller, med en skattereduktion för investeringar i grön teknik. För leasing gäller istället det gröna ROT-avdraget.

ROT-avdraget kommer bli jämnt fördelat över de 39 första månaderna och vi kommer dra av reduktionen direkt från din månadsfaktura - du behöver inte göra någonting.

Detta ingår leasing av solceller och månadshyra

  • Installation av solcellsanläggningen
  • Underhåll och service av certifierade installatörer
  • Drift under hela perioden som du hyr din anläggning

Hela installation och service av solcellsanläggningen hanteras av lokala Otovo-certifierade installatörer och ingår i själva månadshyran.

Få offert på 1 minut

  • Otovo-certifierade installatörer
  • Otovo-certifierad utrustning
  • Inga investeringar
*Otovo äger och underåller solcellsanläggningen. Vi ansvarar för att strömproduktionen hålls igång och producerar grön energi.

Vi gör det enkelt för dig att hyra solceller

Genom vårt erbjudande att hyra solceller gör vi det möjligt för alla som äger ett tak att "hyra en del av solen" till en låg och fördelaktig månadskostnad istället för att behöva köpa solcellsanläggningen.

Den faktiska uthyrningen av solceller är inte förenad med någon form av förskottsbetalning, delvis betalning eller deposition.

Otovo-certifierade installatörer

Otovo använder lokala installatörer som går igenom en väldigt krävande urvalsprocess.

Vi fokuserar på professionell kompetens, HSE och god kundservice, och endast ett fåtal installatörer blir godkända och certifierade av oss.

Med Otovo får du de bästa solcellerna och solcellsanläggning till marknadens bästa pris.

Otovo-certifierad utrustning

Solcellsmarknaden har idag tusentals utrustningsleverantörer. Vi använder vår expertis inom solbranschen (vi har bland annat en specialist med doktorsexamen inom solenergi) och arbetar ständigt för att du ska få de bästa priserna på den bästa utrustningen till din solcellsanläggning.

En Otovo-certifiering är din och vår viktigaste garanti för hög kvalitet under hela anläggningens livstid.

Otovo en lokal solcellsinstallatör i ditt område

Otovo är en av Skandinaviens ledande leverantörer av solceller till den privata marknaden. En innovativ digital plattform hämtar digital byggnadsdata och beräknar potentialen för din egen produktion av grön el.

Vi använder våra lokala Otovo-installatörer och följer upp och hjälper till i hela processen från planering till produktion, så att våra kunder alltid får den bästa kvaliteten till det lägst priset.

Finansieringsmöjligheter som direktköp, "sollån" och hyra solceller innebär att hållbar elproduktion nu är en möjlighet för alla som äger sitt eget tak.

Otovo har mer än 100 anställda i Norge, Sverige, Frankrike, Spanien, Italien, Polen och Tyskland och vi kan erbjuda våra produkter till över 175 miljoner människor.

Hyr solceller från 349:- per månad .

Hela installation och service av solcellsanläggningen hanteras av lokala Otovo-certifierade installatörer och ingår i själva månadshyran.

Hyr dina solceller idag!

*Otovo äger och underåller solcellsanläggningen. Vi ansvarar för att strömproduktionen hålls igång och producerar grön energi.

You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.