Våra garantier

När du köper en solcellsanläggning från Otovo ingår allt i priset – även elektrikerns arbete efter monteringen. Vi kontaktar nätägaren så att du kan sälja överskottselen tillbaka till elnätet. Det pris du får i erbjudandet står kvar så länge dimensioneringen av din solcellsanläggning är densamma – inga dolda kostnader eller obehagliga överraskningar.

Alltid lägsta priset

Hos Otovo får du det lägsta priset. Har du ett annat skriftligt erbjudande om lägre pris med samma specifikationer som i vårt erbjudande? Då ger vi dig samma pris!

Öppet köp

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sina val. Därför kan du avboka din beställning fram till 21 dagar efter att du skrivit på köpeavtalet.

25 års effektgaranti

Otovo väljer solcellspaneler av hög kvalitet från marknadens ledande producenter. Producenterna garanterar solcellernas effekt i 25 år. Du kan känna dig trygg med att din solcellsanläggning ger dig den el du förväntar dig. Den förväntade livslängden på solpaneler i vårt kyliga svenska klimat är över 30 år.

10 års produktgaranti

Otovo väljer bara välbeprövade produkter från kända producenter. Solcellspanelerna i anläggningen har minimum 10 års produktgaranti. Växelriktarna har minst 5 års produktgaranti, men både paneler och växelriktare har en betydligt längre förväntad levnadstid. Du kan alltid vara trygg med att vi hjälper dig om det skulle hända något med någon av produkterna i anläggningen inom garantiperioden.

5 års installationsgaranti

Otovo ger dig 5 års garanti på allt arbete som görs i samband med installationen på ditt tak. I ett tillägg har Otovo goda ansvarsförsäkringar för allt arbete som görs – från planering till design och installation.