Vi firar 5 år med jubileumsrabatt på solpaneler

Testa ditt tak

solar panels on roof

Jubileumsrabatt på 100% förnybar energi!

Wow, tänk att det är hela 5 år sedan vår första solcellsinstallation en kall vinterdag i Norge! Det började som en lite galen idé och en ambition om att göra det vi kan för att öka produktionen av 100% förnybar energi och reducera CO2 utsläppen på vår planet, och som nu har blivit ett riktigt sol-äventyr.

5500 solcellsinstallationer senare är Otovo nu aktiva i Norge, Sverige, Spanien, Frankrike, Polen och Italien och vår ambition är att bli störst och bäst i Europa på solceller mot privatmarknaden.

Spara upp till 50% på strömräkningen!

Nu bjuder vi in dig till festen. Visste du att du kan spara så mycket som upp till 50% på din strömräkning med hjälp av solenergi från ditt eget tak?

På bara 5 är har våra solpaneler sparat miljön från hela 26.000 ton CO2 utsläpp. Beställer du solpaneler nu har du anläggningen klar till den första vårsolen, och vid beställning innan 28 februari får du 100 kr rabatt per panel!

Otovo logo

Se hur mycket du kan spara med solceller

Så här fungerar det

 • Hus med platsnål
  Utforska ditt taks förutsättningar för solceller

  Lägg in adressen och välj takyta så räknar vi ut solpotential, vad installationen av solceller kostar och vad du kan spara.

 • Beställ och anpassa online
  Anpassning och erbjudande

  Tillsammans anpassar vart och hur många solpaneler du behöver för bästa utseende och effekt samt finner ett passande installationsdatum.

 • Solpaneler är installerade på ditt hus
  Leverans och inkoppling

  Vi ordnar med allt före, under och efter installationen. Du kan följa processen på Min sida.

 • Få den bästa garantin med Otovo
  Billig och ren ström över 25 år!

  Solcellerna producerar ren och billig ström i minst 25 år. Du får betalt för den el du inte använder själv. Välkommen till framtiden!

Min sida
Otovo-bloggen
PersonuppgifterVåra villkor

© Otovo AB 2022