Otovo lanserar Grön Rabatt på solceller

Nu får du grön rabatt som motsvarar skillnaden mellan det nuvarande rot-avdraget på 9% och det föreslagna gröna avdraget på 15%.

solar panels on roof

Köp solceller innan 20:e september och få 7% grön rabatt

Vi vill bidra till att solelboomen i Sverige fortsätter och tycker att det är dumt om du som önskar solceller på taket känner att du måste vänta på höstbudgeten för att få grön rot på eventuellt 15%. Därför lanserar vi nu en Grön Rabatt på solceller. Vi ger alla 7% grön rabatt, vilket tillsammans med det nuvarande rotavdraget på 9% innebär att du redan nu kan få mer än 15% “avdrag” på dina solceller.

Möjligheten att ansöka om stöd för solceller avbröts i juli och det förväntas att regeringen kommer att införa ett nytt grönt avdrag för privatpersoner som installerar grön teknik. Det gröna avdraget kommer att hanteras som det nuvarande rot- och rutavdraget och förväntas gälla från 01.01.2021 under förutsättning att regeringen klubbar det i höstbudgeten.

Vi har bra kapacitet att installera snabbt. Erbjudandet med Grön Rabatt gäller till 20. september 2020 och för alla våra produkter.

Visste du förresten att vi erbjuder prisgaranti?

Kolla ditt tak för en snabb och kostnadsfri offert idag.

Otovo logo

Se hur mycket du kan spara med solceller

Min sida
Otovo-bloggen
PersonuppgifterVåra villkorLeasingvillkor

© Otovo AB 2022