Solceller Örebro

Vi hittar lokala installatörer i Örebro med bäst pris och kundbetyg. Otovo ger dig dessutom den bästa garantin på din anläggning!
vitt hus med solcellsinstallation
Bild på en svart solpanel från Hyundai med upp till 410 Watt

Därför ska du välja Otovo

Vi matchar din adress mot installatörer och kopplar ihop dig med den installatör som är billigast och har högst kundbetyg i Örebro.

Vi har bland de bästa garantierna på marknaden, och tar ett helhetsansvar gentemot dig som kund utan några dolda kostnader.
Vi är ledande inom solcellsanläggningar i bland annat Norge, Sverige, Frankrike, Spanien, Italien och Polen.

Installera solpaneler i Örebro

Otovo installerar solceller på hus- eller villataket. Klimatvärdet på el uppgår till 400 gram CO2/kWh, du sparar alltså både på miljön och lägre elräkningar.

Solkartan visar att hus i Örebro lämpar sig mycket väl för solenergi, du kan på knappt en minut ta reda på ungefär hur mycket du kommer spara med våra olika solcellspaket.
Otovo finns i många länder i Europa och har installerat över 10 000 solcellsanläggningar hittills.
hus vid vatten med solceller

Våra kunder sänker elpriset

"Ett föredömligt kundbemötande och genomförande. Är mycket nöjd med anläggningen. Den ger också mer i energi än vad som var kalkylerat."
Thorsten
"Det är jätteenkelt! Det fungerar och är billigare än att köpa från vanliga elbolag. Att skaffa solcellspaneler var otroligt enkelt. Jag har lagt ner väldigt lite arbete."
Robert
"Jag vill absolut rekommendera det här till andra. Jag är väldigt positiv till Otovos sätt att arbeta, och tycker att de varit mycket effektiva. God information och uppföljning hela vägen."
Ingmar