Solceller i Malmö - få offert idag!

För att installera solceller i Malmö behöver du bara söka på din adress nedan - du får offert gratis, snabbt och enkelt.

Utmärkt

solar panels on roof

Därför ska du välja Otovo

Vi matchar din adress mot lokala installatörer och kopplar ihop dig med den installatör som är billigast och har högst kundbetyg i Malmö.

- Vi erbjuder en lägsta prisgaranti och tar ett helhetsansvar gentemot dig som kund utan några dolda kostnader.
- Du får komponenter av högsta kvalitet
- Du får välja mellan att köpa eller leasa solceller

Installera solceller i Malmö

Vi hjälper dig att finansiera installationen och sälja överskottet till andra som vill ha grön energi till ett lågt pris.

Otovo startade sin verksamhet 2016. Samma år blev företaget marknadsledande i försäljning av solceller till privata hem i Norge. Under 2018 startade vi vår lansering i Sverige.

I dag har Otovo anställda i Sverige, Norge, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien och Polen som jobbar med försäljning, konfiguration och utveckling av grön energi i form av solenergi

Detta säger våra kunder

"Ett föredömligt kundbemötande och genomförande. Är mycket nöjd med anläggningen. Den ger också mer i energi än vad som var kalkylerat."

Thorsten

"Det är jätteenkelt! Det fungerar och är billigare än att köpa från vanliga elbolag. Att skaffa solcellspaneler var otroligt enkelt. Jag har lagt ner väldigt lite arbete."

Robert

"Jag vill absolut rekommendera det här till andra. Jag är väldigt positiv till Otovos sätt att arbeta, och tycker att de varit mycket effektiva. God information och uppföljning hela vägen."

Ingmar

Testa ditt tak för solceller

På mindre än en minut kan du ta reda på hur mycket el du skulle kunna producera om du installerar solceller på ditt tak! [object Object]och få en kalkyl direkt. Där framgår också hur mycket pengar du kan spara, och hur snabbt anläggningen blir lönsam. Dessutom hittar vi automatiskt den billigaste och bästa lokala installatören i Malmö.

Min sida
Otovo-bloggen
PersonuppgifterVåra villkor

© Otovo AB 2022