Solceller & Solpaneler Upplands Väsby

Se hur mycket solenergi du kan producera med solceller på ditt eget tak.

solar panels on roof

Därför ska du välja Otovo

Vi matchar din adress mot installatörer och kopplar ihop dig med den installatör som är billigast och har högst kundbetyg i Upplands Väsby.

Vi erbjuder en lägsta prisgaranti och tar ett helhetsansvar gentemot dig som kund utan några dolda kostnader.

Vi är ledande inom solcellsanläggningar i bland annat Norge, Sverige, Frankrike, Spanien, Italien och Polen.

Installerar sollcellsanläggningar i Upplands Väsby

Otovo installerar solceller för privata hem och företag. Vi hjälper dig att finansiera installationen och sälja överskottet till andra som vill ha grön energi till ett lågt pris.

Otovo startade sin verksamhet 2016. Samma år blev företaget marknadsledande i försäljning av solceller till privata hem i Norge. Under 2018 startade vi vår lansering i Sverige.

I dag har Otovo anställda i Sverige, Norge, Frankrike, Spanien, Italien och Polen som jobbar med försäljning, konfiguration och utveckling av grön energi i form av solenergi

Detta säger våra kunder

"Ett föredömligt kundbemötande och genomförande. Är mycket nöjd med anläggningen. Den ger också mer i energi än vad som var kalkylerat."

Thorsten

"Det är jätteenkelt! Det fungerar och är billigare än att köpa från vanliga elbolag. Att skaffa solcellspaneler var otroligt enkelt. Jag har lagt ner väldigt lite arbete."

Robert

"Jag vill absolut rekommendera det här till andra. Jag är väldigt positiv till Otovos sätt att arbeta, och tycker att de varit mycket effektiva. God information och uppföljning hela vägen."

Ingmar

Min sida
Otovo-bloggen
PersonuppgifterVåra villkor

© Otovo AB 2022