Leasa solceller med Otovo, snabbt och billigt!

20 Års Garanti Med leasing av solceller är det lättare än någonsin att producera egen el - just nu bjuder vi på 3 månadsavgifter! Gäller t.o.m 25/12/2022 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

solar panels on roof

Tusentals kunder har redan valt leasing

Med dagens elpriser lönar det sig att hyra solceller.

Otovo ger ännu fler människor möjlighet att få solceller på taket genom att kunna välja mellan att köpa eller hyra solceller.
Genom vårt erbjudande att leasa solceller gör vi det möjligt för alla som äger ett tak att "hyra en del av solen" till en låg och fördelaktig månadskostnad istället för att behöva köpa solcellsanläggningen.
Hela installation och service av solcellsanläggningen hanteras av lokala Otovo-certifierade installatörer och ingår i själva månadshyran.

Du bestämmer hur du byter till solenergi

Med Otovo får du paneler av högsta kvalitet för ditt tak inklusive montering. Hur du vill dra nytta av solen är upp till dig.

20 års garanti

Otovo övervakar och underhåller din solcellsanläggning så du slipper tänka på det.

Enkelt att köpa ut

Varje månad tjänar du en bonus vilken gör att det blir billigare och billigare att köpa ut din anläggning.

Lås in låga priser

När åren går och elpriserna stiger kommer dina kostnader att vara desamma!

Från349 kr/mnd

En månadsprenumeration utan initial investering. Otovo ansvarar för att underhålla ditt solcellssystem i 20 år. Du har möjlighet att köpa ut det när som helst under tiden.

Grönt skatteavdrag för solceller - vad gäller?

Solcellsstödet uppgår till 50 000 kronor per person/år. Avdraget kallas för skattereduktion för investeringar i grön teknik eller "grönt avdrag". För leasing av solceller gäller dock ett grönt Rotavdrag på 9 procent.
Detta avdrag kommer bli jämnt fördelat över de första 39 månaderna och vi kommer dra av reduktionen direkt från din månadsfaktura - du behöver inte göra någonting.

Hyra solceller istället för att äga solcellsanläggning

När du hyr solceller behöver du inte investera en enda krona.

- Ingen klumpsumma
- Det är lönsamt från dag 1
- Köp ut anläggningen när du vill
- Marknadens bästa garanti på 20 år!

Att köpa och äga en solcellsanläggning är ett stort beslut att ta med tanke på investering av kapital och underhåll. Därför har vi på Otovo gjort det enkelt för dig att hyra solceller och ta del av solenergi.

Alltid Otovo-certifierade installatörer

Otovo använder lokala installatörer som går igenom en väldigt krävande urvalsprocess.

Vi fokuserar på professionell kompetens, HSE och god kundservice, och endast ett fåtal installatörer blir godkända och certifierade av oss.

Med Otovo får du de bästa solcellerna och solcellsanläggning till marknadens bästa pris.

Alltid Otovo-certifierad utrustning

Solcellsmarknaden har idag tusentals utrustningsleverantörer.

Vi använder vår expertis inom solbranschen (vi har bland annat en specialist med doktorsexamen inom solenergi) och arbetar ständigt för att du ska få de bästa priserna på den bästa utrustningen till din solcellsanläggning. En Otovo-certifiering är din och vår viktigaste garanti för hög kvalitet under hela anläggningens livstid.

Vi installerar sollcellsanläggningar i ditt område

Otovo är en av Skandinaviens ledande leverantörer av solceller till den privata marknaden. En innovativ digital plattform hämtar digital byggnadsdata och beräknar potentialen för din egen produktion av grön el.

Otovo använder lokala installatörer och följer upp och hjälper till i hela processen från planering till produktion, så att våra kunder alltid får den bästa kvaliteten till det lägst priset.

Finansieringsmöjligheter som direktköp, "sollån" och hyra solceller innebär att hållbar elproduktion nu är en möjlighet för alla som äger sitt eget tak.

Otovo har mer än 200 anställda i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien och Polen och flera andra länder och har installerat över 15 000 solcellsanläggningar!

Leif sparar pengar med två solcellsanläggningar

Detta säger våra kunder

"Ett föredömligt kundbemötande och genomförande. Är mycket nöjd med anläggningen. Den ger också mer i energi än vad som var kalkylerat."
Thorsten
"Det är jätteenkelt! Det fungerar och är billigare än att köpa från vanliga elbolag. Att skaffa solcellspaneler var otroligt enkelt. Jag har lagt ner väldigt lite arbete."
Robert
"Jag vill absolut rekommendera det här till andra. Jag är väldigt positiv till Otovos sätt att arbeta, och tycker att de varit mycket effektiva. God information och uppföljning hela vägen."
Ingmar
Min sida
Otovo-bloggen
PersonuppgifterVåra villkorLeasingvillkor

© Otovo AB 2022