Hyra Solceller med Otovo

Hyr solceller istället för att köpa hela anläggningen.

solar panels on roof

Med leasing blir det enklare än någonsin att producera sin egen ström

Fram till nu har möjligheten att installera solceller på taket varit begränsade. Otovo ändrar nu detta och lanserar leasing av solceller.

Otovo gör det enkelt för alla som äger ett tak att leasa solceller istället för att köpa hela anläggningen. Vi garanterar certifierade installatörer och certifierad hårdvara, och vi ser till att din anläggning alltid fungerar.


Därför ska du välja Otovo

Vi erbjuder en lägsta prisgaranti och tar ett helhetsansvar gentemot dig som kund utan några dolda kostnader.

Vi är ledande inom solcellsanläggningar i bland annat Norge, Sverige, Frankrike, Spanien, Italien och Polen.

Varför äga solcellsanläggning när du kan hyra en?

Ett ägarskap börjar med en stor investering, men när du hyr solceller slipper du och lägga ut en enda krona.

Med leasing från Otovo ser vi till att materialet fungerar medans du använder energin du skapar från solen och sparar pengar.

Vi installerar sollcellsanläggningar i ditt område

Otovo installerar solceller för privata hem och företag. Vi hjälper dig att finansiera installationen och sälja överskottet till andra som vill ha grön energi till ett lågt pris.

Otovo startade sin verksamhet 2016. Samma år blev företaget marknadsledande i försäljning av solceller till privata hem i Norge. Under 2018 startade vi vår lansering i Sverige.

I dag har Otovo anställda i Sverige, Norge, Frankrike, Spanien, Italien och Polen som jobbar med försäljning, konfiguration och utveckling av grön energi i form av solenergi

Detta säger våra kunder

"Ett föredömligt kundbemötande och genomförande. Är mycket nöjd med anläggningen. Den ger också mer i energi än vad som var kalkylerat."

Thorsten

"Det är jätteenkelt! Det fungerar och är billigare än att köpa från vanliga elbolag. Att skaffa solcellspaneler var otroligt enkelt. Jag har lagt ner väldigt lite arbete."

Robert

"Jag vill absolut rekommendera det här till andra. Jag är väldigt positiv till Otovos sätt att arbeta, och tycker att de varit mycket effektiva. God information och uppföljning hela vägen."

Ingmar

Min sida
Otovo-bloggen
PersonuppgifterVåra villkor

© Otovo AB 2021