Idag firar vi en milstolpe i Otovos historia.

Fem år efter att Andreas Bentzen, Simen Jørgensen, Lars Syse Christiansen och jag grundade Otovo börsnoterar vi företaget på Euronext Growth-börsen i Oslo.

Otovo grundades i ett land där solenergi är mer komplicerat än i andra länder. Norge är inte känt för att vara solrikt, men tuffa förhållanden på hemmaplan tvingade oss till att vara effektiva, disciplinerade och digitala. Det är så vi lyckas erbjuda billigare el från solceller på ditt tak jämfört med vad du får köpa för på marknaden.

Vi växte i Norge och gick in i Sverige i början av 2018. Ett år senare köpte vi In Sun We Trust i Frankrike och gjorde allvar av våra europeiska ambitioner. I december 2019 lanserade vi Otovo i Spanien och skapade en tillväxtraket på denna lovande marknad. Ett år senare har vi nu etablerat oss i Polen och är på väg till Italien. Samtidigt rullar vi nu ut ett erbjudande där du kan hyra solceller, vilket gör det ungefär lika lätt att producera el själv som att byta elleverantör. Vem litar du mest på?

Att börsnoteras är en milstolpe. Det gör det lättare att finansiera sällskapet och öppnar för att flera kan äga en andel i Otovo. Men det är inte slutmålet. Vi har fortfarande som ambition att montera solceller på varje tak i Europa.

Vårt nätverk av kvalitétsmontörer sträcker sig från Norden i norr till Spanien och Italien i söder. Varje dag hjälper vi folk att hitta den perfekta lösningen med solceller för deras hem på Otovos hemsida. Varje dag installerar vi anläggningar som i decennier kommer producera energi.

Häng med oss! Låt oss lägga solceller på varje tak i Europa! Låt oss sparka ut kolkraft från vår kontinent! Låt oss ge alla tillgång till egenproducerad energi.

Få prisförslag idag!

Tack för ditt förtroende. Låt oss fortsätta bygga detta!

Andreas Thorsheim
VD Otovo

Få offert
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Din länk har upphört att gälla
Snyggt! Kontrollera din e-post för magisk länk för att logga in.