Upp till 440 Watt, så hög effekt har våra Premiumpaneler! Nu får du ännu mer elektricitet för pengarna. Detta tack vare en mycket högre effekt och högre verkningnsgrad som vårt solcellspaket Premium erbjuder.

När du väljer Otovos nya Premiumpanel med 430-440 Watt får du snygga solcellspaneler med helsvart utseende. De nya panelerna har halvcells-teknologi, och det är precis som det låter som, solcellspanelen är delat i två. Jämfört med en standardpanel har dessa dubbelt så många halvceller, du kan därmed halvera strömmen, men samtidigt upprätthålla spänningen i panelen genom att dela den i två delar. Premiumpanelen är mindre känslig för skugga, nedfall av löv från träd och ger förbättrade prestanda i svagt ljus.

Till lanseringen av de nya Premiumpanelerna har Otovo ingått ett samarbete med FuturaSun, en av världens ledande producenter av solcellspaneler. Samtidigt som vi uppdaterar effekten på Premiumpanelerna inför vi samtidigt nya och strängare kvalitétskrav till våra producenter. Alla producenter vi använder värderas utifrån ekonomisk hållbar utveckling, miljöavtryck och hållbarhet, samt sociala rättigheter i produktionen, i tillägg till produktkvaliteten.

När du ska köpa en solcellsanläggning till ditt hus investerar du i lokal produktion av förnybar energi från solen för mer än de kommande 25 åren. Med Otovos Premiumpanel på taket kan du vara säker på att du har gjort ett tryggt och gott val som säkrar att ditt tak har de allra bästa solcellspanelerna, både idag, imorgon och lång tid framöver.


Vill du ha högkvalitativa solpaneler?
Se hur många fördelar du får med våra nya premiumpaneler

Kolla din adress här!
Få offert
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Din länk har upphört att gälla
Snyggt! Kontrollera din e-post för magisk länk för att logga in.