Solceller på taket

Otovo samlade installationspartners från Norge och Sverige till årets Otovo I/O. Här delades det ut pris till Årets nykomling och Årets utmärkelse till partners som har just detta, utmärkt sig speciellt under året som varit.

För installation av solceller kan januari normalt kallas för lågsäsong. I Otovo använde vi denna möjlighet till att samla våra norska och svenska installationspartners, och mellan 28-29 januari hölls alltså årets Otovo I/O konferens i Stockholm.

Otovo I/O är ett arrangemang där vi samman tar upp viktiga teman, delar erfarenheter och diskuterar områden vi alla kan förbättra. I/O står för input & output - något som visar till att konferensen är en arena där vi kan dela kunskap. Tema för året var “Working smarter - winning together”, och vi fick besök från både installatörer, Otovo och experter på solcellspaneler, säkerhetsutrustning och hur man kan arbeta mer effektivt.

Årets nykomling och årets utmärkelse 2019
Med så många duktiga installatörer, bestämde vi oss i år för att dela ut två priser. Priserna för årets nykomling och årets utmärkelse gick till två av våra partners som under året som gått, utmärkt sig på ett speciellt positivt sätt, och som i väldigt stor grad bidragit positivt för våra kunder.

Årets nykomling blev tilldelat Nordpolen Energi. Nordpolen Energi har utmärkt sig genom stor hunger till att växa tillsammans med Otovo och sitt goda kundbemötande samtidigt som de upprätthållit mycket god kvalitét på sina installationer. Som en av kunderna sade efter installationen: “Det gick så snabbt att man blev förvånad, all logistik var på högsta nivå. Nordpolen som monterade var toppen!”.

Årets utmärkelse blev tilldelat Stockholm Solenergi. Stockholm Solenergi har varit på Otovo-plattformen sedan starten i Sverige 2018. Stockholm Solenergi har utmärkt sig genom sitt fokus på säkerhet, kvalitét och korta leveranstider. En röd tråd genom deras arbete har varit konstant förbättring - något som både kunderna och vi på Otovo uppskattar!  

I Norge gratulerades Torp Elektro och Sunva som fick utmärkelserna “årets nykomling” och “årets utmärkelse”.

solcellsinstallatörer
F.v. Mette Rye-Larsen (Otovo), Morten Torp (Torp Elektro), Bjørn Berg (Sunva), Kim Sundström (Stockholm Solenergi), Alexander Anaje (Nordpolen Energi) och Carl Andersson (Otovo)

Otovo gratulerar pristagarna och vill rikta ett stort tack till alla våra duktiga partners. Tillsammans ser vi till att husägare i hela Skandinavien, på ett enkelt sätt kan få solceller på taket genom hjälp av lokala installatörer med hög kvalitet. Och som Otovo CEO, Andreas Thorsheim formulerade sig;

“We’re the green army that puts coal out of business. We’re the friendly helper that reduces your electricity bill. We’re the solar revolution!”

Vi hoppas 2020 blir lika spännande!

You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Din länk har upphört att gälla
Snyggt! Kontrollera din e-post för magisk länk för att logga in.