Växelriktare från Solis Ginlong - här är några varianter som du kan välja mellan hos oss på Otovo när du beställer en anläggning.

Det finns flera tillverkare av växelriktare till solcellsanläggningar, en av de större leverantörerna heter Solis Ginlong. Men vi har gjort processen ännu enklare, sök bara på din adress så får du information om prisförslag.


Modeller på Solis växelriktare

Precis som andra tillverkare, erbjuder även Ginlong flera olika modeller av sina produkter.

Den största skillnaden, förutom den fysiska storleken och dimensionerna, är hur stor anläggning som växelriktaren klarar av, men också om modellen är i trefas eller enfas (singelfas).


Några varianter på Ginlong Solis:

  • Solis-3P 1K till 10K-4G

Denna, lite större modell i trefas, lämpar sig väl för 5-10 kW anläggningar. Växelriktaren har både MPPT och WiFi-övervakning

  • Solis-1P3.6K-4G

Solis 3,6-5KW är en strängväxelriktare i enfas med dubbla MPPT som kan användas i komplexa designmiljöer. Den maximala inströmmen per sträng är upp till 14A, vilket är kompatibelt med högeffektiva moduler och bi-facial moduler. Den har också inbyggd MLRSD-sändare och inbyggda klass 0,5 datamätare ger en korrekt dataregistrering.

  • Solis-MINI 700 till 3600-4G

Denna modell är mindre, därav namnet “Mini” och finns från 700 upp till 3600 Watt. Växelriktaren ger en hög effekt på 97,5%, har support för WiFi och väger 7,4 kg.


Ytterligare modeller är:
Solis RHI-3K-48ES-5G till RHI-6K-48ES-5G

Solis S6-GR1P0.7K-M till S6-GR1P3.6K-M

Modellerna ovan är av typen “String inverters” eller sträng-växelriktare (Strängväxelriktare används när solpanelerna är kopplade i strängar)

Kolla ditt tak här!

Titta även på populära växelriktare från Growatt


Garanti från Ginlong

5 års garanti som går att höja till 20 år. När det gäller garanti kan du känna trygg, Otovo erbjuder en garanti på HELA anläggningen upp till 20 år för dig som tecknar vårt solabonnemang och 10 år vid köp. Många av våra produkter kommer dessutom med långa garantier från leverantörerna, t.ex. 12-15 år eller längre på vissa solpaneler.

Exempel på vilka komponenter en växelriktare från Solis Ginlong kan paras ihop med för att bygga en kraftig anläggning:

36 paneler från JA Solar på 395 W, totalt 14,22 kWp.
1 x Ginlong Solis-3P15K-4G

Det innebär att växelriktaren ligger på 15 kWp och anläggningen på 14,22 kWp. Modellen är i trefas och ger en effekt på 98,7%.


Ginlong som företag

2005 startade företaget sina verksamheter inom produktion av växelriktare som marknadsförs under varumärket “Solis”. Under 2021 blev Ginlong Solis valda som “Top Brand PV inverters” av EuPD. Företaget är kinesiskt och börsnoterat.

Offert här
Få offert
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Din länk har upphört att gälla
Snyggt! Kontrollera din e-post för magisk länk för att logga in.