Få solceller på taket med Greenely och Otovo!

villa med solceller
greenely

Greenely och Otovo krokar arm

Greenely erbjuder sina kunder möjligheten att investera i solcellspaneler via vår samarbetspartner Otovo. Otovo bistår i hela processen; från planläggning till installation, och använder sig av teknologi för att undersöka potentialen på just ditt tak.

Så här fungerar det

 • Hus med platsnål

  Utforska ditt taks förutsättningar för solceller

  Lägg in adressen och välj takyta så räknar vi ut solpotential, vad installationen av solceller kostar och vad du kan spara.
 • Beställ och anpassa online

  Anpassning och erbjudande

  Tillsammans anpassar vart och hur många solpaneler du behöver för bästa utseende och effekt samt finner ett passande installationsdatum.
 • Solpaneler är installerade på ditt hus

  Leverans och inkoppling

  Vi ordnar med allt före, under och efter installationen. Du kan följa processen på Min sida.
 • Få den bästa garantin med Otovo

  Fossilfri el i 25 år

  Solcellerna beräknas att producera el i 25 år, men troligtvis även längre än så. Producerar solcellerna mer el än vad du gör av med skickas överskottet ut på elnätet, vilket du får betalt för.

Förnybar energi - det enda rätta!

Genom att ställa om till förnybar energi som sol, vind och vattenkraft – löser vi några av vår tids största problem. Den förnybara energin tar aldrig slut, har inga farliga restprodukter eller föroreningar och den sliter inte heller på naturen. Den bidrar med andra ord inte heller till den globala uppvärmningen.

Testa din adress hos oss idag för att få ett nytt erbjudande så ringer en av våra tekniska experter snabbt upp dig så att du också kan få hållbar ström i dina stickkontakter, och kan spara upp till 50% på din elräkning.