Få solceller på taket med Greenely och Otovo

Testa ditt tak här

solar panels on roof

Greenely och Otovo krokar arm

Greenely och Otovo krokar arm och erbjuder nu sina kunder möjligheten att investera i solcellspaneler. Otovo bistår i hela processen från planläggning till installation och använder sig av teknologi för att undersöka potentialen på just ditt tak. Du som Greenely kund får 4000 kr i avdrag när du installerar solpaneler vi Otovo. Erbjudandet gäller vid köp fram till 31 Mars.

Så här fungerar det

 • Hus med platsnål
  Utforska ditt taks förutsättningar för solceller

  Lägg in adressen och välj takyta så räknar vi ut solpotential, vad installationen av solceller kostar och vad du kan spara.

 • Beställ och anpassa online
  Anpassning och erbjudande

  Tillsammans anpassar vart och hur många solpaneler du behöver för bästa utseende och effekt samt finner ett passande installationsdatum.

 • Solpaneler är installerade på ditt hus
  Leverans och inkoppling

  Vi ordnar med allt före, under och efter installationen. Du kan följa processen på Min sida.

 • Få den bästa garantin med Otovo
  Billig och ren ström över 25 år!

  Solcellerna producerar ren och billig ström i minst 25 år. Du får betalt för den el du inte använder själv. Välkommen till framtiden!

Förnybar energi - det enda rätta!

Genom att ställa om till förnybar energi som sol, vind och vattenkraft – löser vi några av vår tids största problem. Den förnybara energin tar aldrig slut, har inga farliga restprodukter eller föroreningar och den sliter inte heller på naturen. Den bidrar med andra ord inte heller till den globala uppvärmningen.

Testa din adress hos oss idag för att få ett nytt erbjudande så ringer en av våra tekniska experter snabbt upp dig så att du också kan få hållbar ström i dina stickkontakter, och kan spara upp till 50% på din elräkning.
Min sida
Otovo-bloggen
PersonuppgifterVåra villkorLeasingvillkor

© Otovo AB 2023