Sunpower Performance är de mest teknologiskt avancerade solpanelerna på marknaden. Dessa högeffektiva paneler på +400 Watt passar dig som helt enkelt vill ha en solcellsanläggning med hög prestanda!

lönsamt är en solcellsanläggning - se räkneexempel.


Varför performancepaneler?

Olika husägare har olika behov. De flesta av våra kunder väljer solenergi för att sänka sina elkostnader. Många vill också börja med elproduktion från en förnybar källa (solen) och göra sitt hus mer framtidsinriktat.

De som väljer våra standard-solpaneler (helt svarta solpaneler på 360Wp) vill ofta ha lägsta möjliga strömpris vid installation av solpaneler. De allra flesta väljer våra premium solpaneler (390Wp helt svarta solpaneler), som ger den bästa balansen mellan pris, prestanda och estetik. Med performance solpaneler erbjuder vi nu den mest avancerade solpanelen som finns på marknaden.

bild på Sunpower Maxeon solpanelNär du väljer Otovo's Performance solpaneler får du:

  • 400Wp per panel. Det är alltså mer kraft än både standard och premiumpaneler. Med andra ord genererar du mer elektricitet från taket än någonsin!
  • Marknadens bästa tillverkare garanterar en fullständig 25-års produktgaranti och den högsta garanterade prestanda bland kommersiellt tillgängliga solpaneler på minst 90% efter 25 år.
  • De mest estetiska solpanelerna som finns med en helt svart look utan synliga ledare - alla våra paneler har en svart look som passar bra på ditt tak.
  • Den mest teknologiskt avancerade solpanelen som finns på marknaden med flera världsrekord vad gäller prestanda och effektivitet
  • Mer energi per installerad effekt jämfört med vanligare teknologi - upp till 12% extra energi för samma systemeffekt och upp till 30% mer effekt från samma antal premiumpaneler (beroende på exakta installationsdetaljer)
  • Solpaneler med flera marknadsledande certifieringar

Konkurrenskraftigt pris

Vi matchar din adress mot installatörer och kopplar ihop dig med den installatör i vår plattform som har lägst pris och högst kundbetyg i ditt område.

Få offert idag!

Powered by SunPower technology

För att lansera Otovo Performance har vi samarbetat med SunPower, den ledande tillverkaren av högeffektiva solpaneler, för att erbjuda den allra bästa solpanelen som finns på marknaden SunPower Maxeon 3.

SunPower har varit på marknaden längre än de flesta andra tillverkare av solpaneler. Genom många års ledande forskning och utveckling har de utvecklat den mest tekniskt avancerade solpanelen för husägare, med marknadens högsta effektivitet.

Med över 35 års erfarenhet och ett teknisk försprång långt före konkurrenter är SunPower här för att stanna. Med andra ord, en säker och varaktig investering för ditt hus med vetskap om att SunPower kommer att vara här i framtiden också. Detta innebär att garantierna är mer än bara ett papper, och du har försäkran om att det kommer att ordnas om något skulle bryta under garantiperioden eller när det är dags att ta ned eller återvinna solpanelerna efter deras livslängd.

På tal om återvinning så är SunPower den ledande pionjären inom solenergiindustrin. Med fokus på ett kretsloppsperspektiv - inklusive inköp av råvaror, minskning av avfall och produktion under produktion och återanvändning av livslängd - skapar SunPower en av de mest utsläppseffektiva solpanelerna på marknaden. SunPower är också den första, och hittills enda, paneltillverkaren som helt öppet lämnar in en innehållsdeklaration genom Declare, och den enda tillverkaren som hittills har cardle-to-cradle certifiering.

Vill du skaffa ett komplett solcellssystem med solcellsbatteri?

Få prisförslag på någon minut, helt kostnadsfritt, sök bara på din adress:

Få offert här


Få ett erbjudande

När du köper solceller till ditt hem investerar du i egen energiproduktion i mer än 25 år framöver. Och med Otovos performancepaneler, kan du vara säker på att du har gjort ett tryggt och bra val som säkerställer att ditt tak har några av de bästa solpanelerna, idag, imorgon och under lång tid framöver.

Vill du ha högkvalitativa solpaneler? Sök på ditt tak hos oss på Otovo idag för att se hur stor nytta du kan få med performancepaneler!

Kolla ditt tak här
Få offert
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Din länk har upphört att gälla
Snyggt! Kontrollera din e-post för magisk länk för att logga in.