Solceller på taket

Den bästa kundupplevelsen

Vi önskar att våra kunder ska ha ett bekymmersfritt förhållande till att ha solpaneler på sitt tak och väljer därför att erbjuda alla nya kunder denna garanti, eftersom vi är trygga på att vi leverar produkter av hösta kvalitet och den bästa kundupplevelsen från våra Otovo-certifierade installatörer.

Alle komponenter täcks

Otovo Garanti täcker alla komponenter i anläggningen vilket innebär att om någon del av installationen går sönder under garantitiden så täcker vi både reparation och eventuellt byte av alla delar, utan kostnad för dig. För leasingkunder är Otovo Garanti fortfarande inkluderat i hela leasingperioden på 20 år.

Alla dessa komponenter är täckt:

  • Växelriktare
  • Optimerare
  • Solcellspaneler
  • Montagematerial (krokar, skenor och klämmor)
  • Kablar och kontakter
  • Brytare

Reparation eller ersättning av delar

Otovo Garanti täcker ersättning eller reparation av defekta delar, samt arbetstimmar, transport och eventuella fraktkostnader för att åtgärda problemet. Vi ser alltid till att en Otovo-certifierad tekniker eller installatör löser problemet så snart som möjligt.

Kort sammanfattat så är Otovo Garanti din säkerhet för att du får en solcellsanläggning med högsta möjliga kvalitet till det bästa priset, där allt du behöver tänka på är hur mycket du sparar både miljön och din plånbok!

Otovo Garanti
Marknadens bästa garantier inkluderade i priset!

Kolla din adress här!
You’ve successfully subscribed to Otovo-bloggen
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.